Brdy Οικιακό

La Raia image Η δορυφορική λύση της La Raia για αγροτικές επιχειρήσεις

Στοιχεία εταιρείας:

– Επωνυμία: La Raia

– Ιστοσελίδα: https://www.la-raia.it/it

– Κλάδος: Γεωργία και Οινοποιία

Τοποθεσία: Gavi Territorio

Τοποθετημένο στην καρδιά της καταξιωμένης ιταλικής περιοχής κρασιού Gavi terroir, το La Raia είναι ένα βιοδυναμικό αγρόκτημα και οινοποιείο, γνωστό για τα ανώτερης ποιότητας τρόφιμα και προϊόντα κρασιού του. Αγκαλιάζοντας μια φιλοσοφία που έχει τις ρίζες της στη βιωσιμότητα και την ποικιλομορφία, οι βασικές αξίες της La Raia στοχεύουν στη διατήρηση της γης για τις μελλοντικές γενιές.

Η πρόκληση:

Παρά τα διεθνή της συμφέροντα, η La Raia αντιμετώπισε μια πρόκληση στη διεξαγωγή των καθημερινών επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων λόγω της έλλειψης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Η διαχείριση της αλληλογραφίας, των εκθέσεων, των παραγγελιών, των τιμολογίων και η διατήρηση μιας διαδικτυακής παρουσίας ήταν ανέφικτη χωρίς αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το πρόβλημα:

Η La Raia βρέθηκε στο μέσον ενός ψηφιακού χάσματος, χωρίς την δυνατότητα ενσωμάτωσης σύγχρονων διαδικτυακών πρακτικών που είναι ζωτικής σημασίας για τη συνέχεια και την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Η λύση:

Για να ξεπεράσει τα ψηφιακά εμπόδια, η La Raia επέλεξε μια συνδρομή Office Flat από την Open Sky-Brdy, αναγνωρίζοντάς την ως την πιο αξιόπιστη, ασφαλή, γρήγορη και ισχυρή λύση που ήταν διαθέσιμη εκείνη τη στιγμή. Αυτή η δορυφορική ευρυζωνική συνδρομή ήταν καθοριστικής σημασίας για να μπορέσει το κτήμα να έχει πρόσβαση σε βασικές διαδικτυακές λειτουργίες που απαιτούνται για τις καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Η επίδραση:

Η εφαρμογή της δορυφορικής μας λύσης διαδικτύου όχι μόνο διευκόλυνε την ευθυγράμμιση των παραγωγικών δραστηριοτήτων με τα σύγχρονα πρότυπα της αγοράς, αλλά έδωσε επίσης στη La Raia τη δυνατότητα να διαχειρίζεται αποτελεσματικά την αλληλογραφία, τις εκθέσεις, τις παραγγελίες, τα τιμολόγια και την ιστοσελίδα της.

Το αποτέλεσμα:

Ο Giuliano Poggio, εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης της Open Sky και ιδιοκτήτης της ASS.EL Poggio στο Novi Ligure, τόνισε το μοναδικό πλεονέκτημα της δορυφορικής συνδεσιμότητας στην περιοχή. Η φιλικότητα της δορυφορικής λύσης προς το περιβάλλον, που δεν απαιτεί πρόσθετες υποδομές, ταίριαζε απόλυτα με το ήθος της La Raia, ευθυγραμμιζόμενη με τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα και διατήρηση της γης. Τελικά, η εφαρμογή της δορυφορικής σύνδεσης όχι μόνο γεφύρωσε το ψηφιακό χάσμα αλλά ήταν και σε αρμονία με τις αξίες και τις λειτουργικές ανάγκες της La Raia.

Comments are closed