Brdy Οικιακό

Δορυφόρος και Αξιοπιστία 5G

Οι λύσεις μας που χρησιμοποιούν είτε δορυφο ρική είτε Σταθερή Ασύρματη Πρόσβαση 5G μπορούν να αξιοποιηθούν ψηφιακά και σε εξωτερικό χώρο ως εναλλακτική σε μία ενσύρματη σύνδεση.

Γρήγορη και εύκολη ανάπτυξη

Παροχή ασφάλειας 24/7 της χρήσης εφεδρικών συστημάτων για λειτουργίες καίριας σημασίας για την επιχείρηση

Previous slide
Next slide

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Failover Solutions

Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, δεν χρειάζεται να ενημερωθείτε για τη σημασία μιας σταθερής γρήγορης και αξιόπιστης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Γνωρίζετε από πρώτο χέρι ότι είναι εξίσου σημαντικό με το ηλεκτρικό ρεύμα ή ακόμα και με μια τηλεφωνική γραμμή.

Πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν να εγκαταστήσουν μια δευτερεύουσα σύνδεση διαδικτύου η οποία δε στηρίζεται στα ίδια καλώδια και κορμό με τη βασική σύνδεση διαδικτύου της επιχείρησης, ιδανικά χρησιμοποιώντας ένα δεύτερο «σημείο εισόδου» εντός του κτιρίου.

Σε περίπτωση φυσικής διακοπής με το ενσύρματο δίκτυο, το ασύρματο δίκτυο θα συνεχίσει να λειτουργεί όσο υπάρχει διαθέσιμη πηγή ενέργειας. Και ο δορυφόρος και οι λύσεις 5G FWA μας παρέχουν αυτή την ισχυρή λύση εφεδρικού συστήματος, υποστηρίζοντας την συνέχεια της επιχείρησης.

Σε αντίθεση με τις οπτικές ίνες που απαιτούν τεράστιους πόρους από άποψη προσπάθειας, κεφαλαίου και χρόνου, το σταθερό ασύρματο διαδίκτυο μέσω δορυφόρου ή 5G μπορεί να εγκατασταθεί με πολύ χαμηλότερο κόστος και είναι διαθέσιμο ουσιαστικά παντού. Μια σταθερή ασύρματη σύνδεση είναι τόσο απλή όσο η εγκατάσταση ενός πιάτου στην οροφή του κτιρίου σας ή η εγκατάσταση του μικρού μας δέκτη 5G. Είναι ταχύτερο, ευκολότερο και φθηνότερο σε σύγκριση με την εγκατάσταση ενός δικτύου οπτικών ινών που λειτουργεί υπόγεια.

Ένα ισχυρό πλάνο εφεδρικού συστήματος είναι απαραίτητο για κάθε επιχείρηση που εξαρτάται 24/7 από τη σύνδεση, αλλά είναι ιδιαίτερα καίριας σημασίας στην υγειονομική περίθαλψη, το λιανεμπόριο και τον τραπεζικό τομέα, τα ξενοδοχειακά, τη γεωργία και τις μεταφορές ειδικά όπου αναπτύσσονται τεχνολογίες IOT (Διαδίκτυο των Πραγμάτων).

Το Πραγματικό Κόστος μιας Απρόβλεπτης Διακοπής του ΙΤ

«Όταν πρόκειται για την απόκτηση εφαρμογών καίριας σημασίας, οι επιχειρήσεις είναι πρόθυμες να κάνουν τεράστιες επενδύσεις. Σκεφτείτε τα συστήματα CRM (Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων), τα συστήματα εφοδιαστικής αλυσίδας και τα εργαλεία διαχείρισης έργων. Think CRM, supply chain systems and project management tools.

Παρά τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί στην αξιοπιστία των υποδομών, πολλοί οργανισμοί εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν διακοπές που διαρκούν από μερικά λεπτά έως αρκετές ημέρες, παραλύοντας τελείως την επιχείρηση και προκαλώντας μη ανακτήσιμες ζημίες. Ειδικά στα πλαίσια του COVID-19, όπου πολλές επιχειρήσεις παλεύουν για την επιβίωσή τους, το κόστος μιας απρόσμενης διακοπής θα μπορούσε να σημάνει τη διαφορά ανάμεσα στο κλείσιμο ή στη συνέχεια των επαγγελματικών δραστηριοτήτων.»

Πηγή: RingCentral (2020)

Επικοινωνήστε