Brdy Οικιακό

Συμπαγής Εγκατάσταση

Ο μικρός δέκτης 5G μπορεί να εγκατασταθεί είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά

Ταχύτατη σύνδεση

προμηθεύοντας μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με ταχύτητες μέχρι και 500 Mbps αξιοποιώντας ένα δίκτυο 5G FWA (Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης).

Previous slide
Next slide

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

5G Fixed Wireless Access​​

Προσφέρουμε ταχύτατη ευρυζωνική 5G FWA (σταθερή ασύρματη πρόσβαση) σύνδεση σε όλη την Ευρώπη. Φτάνοντας ταχύτητες μέχρι και 500 Mbps, το 5G FWA είναι μία εύκολα αξιοποιήσιμη λύση κατάλληλη για σχεδόν οποιαδήποτε τοποθεσία επιχείρησης.

Το 5G FWA είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση σε μια σύνδεση οπτικών ινών/ενσύρματων συνδέσεων και έχει πλεονεκτήματα έναντι της δορυφορικής σε ορισμένες εφαρμογές όσον αφορά το χαμηλότερο χρόνο καθυστέρησης και την ταχύτητα και την ευκολία σύνδεσης. Το 5G FWA παρέχει μια τέλεια λύση για τη σύνδεση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων παρέχοντας εγγυημένη αξιοπιστία για εφαρμογές καίριας σημασίας για τις επιχειρήσεις, λύσεις IOT (Διαδίκτυο των Πραγμάτων) και χρήσης εφεδρικών συστημάτων.

Ωστόσο το 5G FWA δεν αποτελεί πάντα μια διαθέσιμη επιλογή ανάλογα με την τοποθεσία δράσης σας, η ομάδα πωλήσεών μας θα ελέγξει για εσάς τη διαθεσιμότητα σε πρώιμο στάδιο.

5G Fixed wireless access

Σχέδια Υπηρεσιών

Τα προγράμματα μας συνοδεύονται από απεριόριστα δεδομένα και για επαγγελματίες χρήστες ταχύτητες που κυμαίνονται από 100 Mbps έως 500 Mbps.

Εξοπλισμός & Εγκατάσταση

Το 5G FWA δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά ένα μικρό δέκτη 5G, ο οποίος είναι μία μικρή συσκευή που εγκαθίσταται εύκολα σε πόρτες, και ένα μόντεμ wifi. Μία επιπρόσθετη εξωτερική κεραία συμβάλλει στη βελτίωση της ισχύος του σήματος, διαθέτουμε πολλές διαθέσιμες επιλογές κεραίας ανάλογα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Αν το σήμα 5G στη περιοχή δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρό, προσφέρουμε ακόμα ποικίλους δέκτες οι οποίοι τοποθετούνται εξωτερικά που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τη λήψη.

Όπως με τα κινητά τηλέφωνα, η γεωγραφική θέση, τα οικοδομικά υλικά, η επεξεργασία των παραθύρων και άλλα εμπόδια μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα του σήματος. Η κεραία υψηλής απολαβής έχει οπτικό πεδίο 180 μοιρών πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τα κατευθύνετε απευθείας στον σταθμό βάσης και είναι διαθέσιμες πολλές διαφορετικές επιλογές τοποθέτησης. The high gain antenna has a 180 degrees field of view which means there is no need to point them directly at the base station and a number of different mount options are available.

Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη, ειδικά αν χρησιμοποιηθεί μια βάση παραθύρου, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να τα εγκαταστήσετε μόνοι σας. Η εφαρμογή εγκατάστασης του 5G FWA σας καθοδηγεί στη διαδικασία και με την επαυξημένη πραγματικότητα μπορείτε να οπτικοποιήσετε πού βρίσκεται ο σταθμός 5G σε σχέση με τις εγκαταστάσεις σας ώστε να προσδιοριστεί η καλύτερη τοποθεσία για την εγκατάσταση του δέκτη.

Μόλις τοποθετηθεί ο δέκτης αυτός συνδέεται με το δρομολογητή μέσω ενός καλωδίου ethernet. Στη συνέχεια οι συσκευές συνδέονται είτε μέσω Wi-Fi είτε μέσω καλωδιακής σύνδεσης.

Contact Us

[contact-form-7 id="323" title="Home two Contact"]