Brdy Οικιακό

γρήγορη και αξιόπιστη

"με ελάχιστη ταχύτητα λήψης συνήθως γρηγορότερη από μια ψηφιακή συνδρομητική γραμμή (DSL) "

Διατηρεί την επιχειρηματική συνέχεια

"Πλήρως ελεγχόμενη από την ομάδα Brdy, με ελάχιστες διακοπες κάθε φορά που ταιριάζει στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας "

Previous slide
Next slide

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Viasat Satellite Broadband

“Η συνεργάτης μας Viasat χειρίζεται γεωστατικούς δορυφόρους (GEO), οι οποίοι βρίσκονται σε τροχιά 22.000 μίλια πάνω από τη γη. Καθώς οι δορυφόροι GEO λειτουργούν σε σταθερή θέση και σε μεγαλύτερη απόσταση από τους δορυφόρους «LEO» (Χαμηλή Τροχιά της Γης), απαιτούνται λιγότεροι για την κάλυψη της ίδιας περιοχής του πλανήτη. ”

Μέσω του δικτύου Viasat παρέχουμε κάλυψη σε όλη τη Σκανδιναβία, καθώς επίσης και στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ηπειρωτική Ευρώπη.

“Ενώ ο χρόνος καθυστέρησης αυξάνεται ελαφρώς με ένα δίκτυο GEO σε σχέση με ένα δίκτυο LEO, λόγω της μεγαλύτερης απόστασης που λειτουργούν από τη γη, αυτό είναι συνήθως περίπου 600 – 700 χιλιοστά του δευτερολέπτου, κάτι που για πολλές επιχειρηματικές εφαρμογές δεν αποτελεί πρόβλημα. Ωστόσο, η ομάδα πωλήσεών μας θα χαρεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με το ποιος από τους συνεργάτες του δικτύου μας είναι καταλληλότερος για τις ιδιαίτερες επιχειρηματικές σας ανάγκες. ”

Σχέδια υπηρεσιών

“Προσφέρουμε μια σειρά από προγράμματα με διαφορετικά επίπεδα ταχύτητας δεδομένων και παραχώρησης δεδομένων. Η ελάχιστη ταχύτητα λήψης που προσφέρεται είναι μεγαλύτερη από μια τυπική ψηφιακή συνδρομητική γραμμή (DSL) ή κινητή υπηρεσία 4G LTE. Το premium πακέτο μας μπορεί να προσφέρει ταχύτητες έως και 50 Mbps με περισσότερα από 150 GB δεδομένων χωρίς αποκλεισμούς. ”

shutterstock 2332899247 1 Δορυφορική Ευρυζωνική Viasat

Εξοπλισμός & Εγκατάσταση

Ο εξοπλισμός που παρέχεται από τη Brdy αποτελείται από:

Δορυφορικό πιάτο και πομποδέκτη

Για τοποθέτηση σε τοίχο ή στέγη με καθαρή οπτική γωνία προς το νότιο ουρανό. Το τυπικό πιάτο που χρησιμοποιούμε θα έχει διάμετρο περίπου 75 εκατοστά.

Μόντεμ

Συνδέεται μέσω καλωδίου στο πιάτο και τοποθετείται μέσα στην ιδιοκτησία σας. Όπως συμβαίνει με ένα οικιακό μόντεμ, στη συνέχεια συνδέετε συσκευές στο μόντεμ μέσω Wi-Fi ή καλωδίου ethernet.

Η εγκατάσταση διαρκεί από 2 έως 3 ώρες και θα ολοκληρωθεί από την ομάδα εγκατάστασής μας τη στιγμή που ταιριάζει στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε