Brdy Οικιακό

case studieee Γεφυρώνοντας το ψηφιακό χάσμα στην Ενεργειακή καινοτομία / SAO Srl

Στοιχεία εταιρείας:

Επωνυμία: SAO Srl

Ιστοσελίδα: www.gruppo.acea.it

Κλάδος: Ενέργεια, Ανακύκλωση

Τοποθεσία: Pian del Vantaggio

Η πρόκληση:

Η SAO Srl, θυγατρική της Acea Spa, εποπτεύει έναν μεγάλο ΧΥΤΑ στο Pian del Vantaggio. Η περιοχή αντιμετώπιζε μια σημαντική πρόκληση ψηφιακής συνδεσιμότητας, η οποία εμπόδιζε τη δημιουργία μιας μονάδας συμπαραγωγής με στόχο τη μετατροπή των οργανικών αποβλήτων σε βιοαέριο για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο ήταν ζωτικής σημασίας για τη διαβίβαση βασικών δεδομένων από και προς τη μητρική εταιρεία και τον Ολλανδό κατασκευαστή.

Το πρόβλημα:

Η σοβαρή ψηφιακή αποσύνδεση του Pian del Vantaggio αποτέλεσε σημαντικό εμπόδιο στην απόκτηση σταθερής σύνδεσης στο διαδίκτυο, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργική επιτυχία της μονάδας συμπαραγωγής.

Η λύση:

Η SAO Srl υιοθέτησε τη δορυφορική ευρυζωνική λύση της Brdy, ακολουθώντας τη σύσταση του Ολλανδού κατασκευαστή βάσει προηγούμενων θετικών εμπειριών, και η εταιρεία αξιοποίησε την τεχνολογία μας για να δημιουργήσει μια ισχυρή και αξιόπιστη σύνδεση, ξεπερνώντας τα ψηφιακά εμπόδια στο Pian del Vantaggio και εξασφαλίζοντας την επιτυχή λειτουργία της μονάδας συμπαραγωγής.

Η επίδραση:

Η εφαρμογή της δορυφορικής ευρυζωνικής λύσης της Brdy διευκόλυνε την αδιάλειπτη παρακολούθηση, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία και τη συνεχή λειτουργία της μονάδας συμπαραγωγής. Η τεχνολογία αυτή επέτρεψε τη συνεχή εποπτεία, εξασφαλίζοντας την κανονικότητα των δραστηριοτήτων που είναι απαραίτητες για την αποτελεσματική μετατροπή των οργανικών αποβλήτων σε ηλεκτρική ενέργεια.

Το αποτέλεσμα:

Μέσω της ενσωμάτωσης δορυφορικής συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο, η SAO Srl γεφύρωσε με επιτυχία το ψηφιακό χάσμα, επιτρέποντας την αδιάλειπτη λειτουργία της μονάδας συμπαραγωγής. Έτσι εξασφαλίστηκε μια σταθερή σύνδεση για τη μετάδοση δεδομένων και υποστήριχθηκε η αποτελεσματική μετατροπή των οργανικών αποβλήτων σε βιώσιμη ενέργεια, συμβάλλοντας θετικά τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στην παραγωγή ενέργειας.

Comments are closed